HírekMTE Tánctudományi Konferencia – A jelentkezési határidő meghosszabítása

2021.09.16.

A Magyar Táncművészeti Egyetem VIII. Nemzetközi Tánctudományi konferenciájának szervezőbizottsága a jelentkezés határidőt egy héttel meghosszabbította. A határidő: 2021. szeptember 23.

A Magyar Táncművészeti Egyetem Művészetelméleti Tanszéke; Pedagógia és Pszichológia Tanszéke; Vályi Rózsi Könyvtár, Levéltár és Tánctudományi Kutatóközpontja, valamint a Magyar Tánctudományi Társaság szervezésében, az MTA Tánctudományi Munkabizottságával együttműködve Tánc a változó világban – Új tapasztalatok, új módszerek, új megközelítések címmel 2021. november 12–13-án (péntek-szombat) kerül sor az egyetem VIII. Nemzetközi Tánctudományi Konferenciájára. A konferencia helyszíne: Magyar Táncművészeti Egyetem, Budapest, XIV. Columbus u. 87–89., www.mte.eu.

A jelentkezési lapot, valamint a magyar és angol nyelvű absztraktot elektronikus úton Ledniczky Bea tudományos titkárhoz kérjük beküldeni: ledniczky.bea@mte.eu. Szimpóziumjavaslat esetén a jelentkezési lapot csak a szimpózium vezetőjének kell kitöltenie, megnevezve a további közreműködőket.